NEWYEARSEVE

Sista dagen på året.
2009 har varit ett bra år, och 2010 ska slå rekord och bli ett ännu bättre år! Det får bli mitt årliga nyårslöfte. Att göra varje år bättre än det andra (:

Nu ska jag byta profilbild på bilddagboken och sen ska jag gå och nanna. Godnattpuss på pannan!

Flytande eyeliner

Tänkte tipsa er om en mirakulös uppfinning ;) Flytande eyeliner. Själv har jag har bara testat Isadoras, innan dess har jag alltid kört med den vanliga pennan. Men den hederliga pennan håller enligt mig inte alls länge - efter några timmar brukar den smeta sig rätt mycket, iallafall på mig, men med den flytande har jag tillochmed sovit och sedan kunnat gå ut med endast lite påfyllning där det gått bort lite! Det är inte mycket svårare att sätta på flytande än vad det är med pennan, som ni ser på bilden ser penseln ut lite grann som en pennspets - vilket gör att det inte är så väldigt stor skillnad. Tänk på att den här eyelinern inte är till för sotade ögon utan mer om man vill ha lite sextiotalslook med skarpa linjer kring ögonen och kanske ett par kråksparkar...
Väldigt snyggt tillsammans med ett par snygga leggings, en oversize tröja, fjäderörhängen och rakt -lite rufsigt - långt hår :)


Hemma


Nu har jag varit hemma ett tag, i stan fick jag tag i lite snygga underkläder och en klänning jag hade tänkt ha imorgonkväll :)
Lyckad var dagen - förutom när jag fick ett jävlans stort hål i magen och hjärtat i halsgropen för att mina inköp för över 500 :- låg obevakade på ett Café mitt i köpcentrumet (ett sånt utan väggar dessutom!)
Grejen var ju att jag inte heller riktigt hade koll på att dem låg där!
Jag sprang dit så fort jag kunde - såg säkerligen ut som en riktig maniac, men där låg mina påsar, helt orörda, och jag tog en lättnadens suck. Vilken tur!
Väl hemma har jag ätit god svampsoppa och nu ska jag nog spela lite "Risk" med David och Pappa.


Jag lever

Sorry, jag har faktiskt glömt att blogga :P
Iallafall, mormor och morfar - som aldrig någonsin har bowlat förut i sina liv - vann med hästlängder. Guess what?
Första gången Amma(mormor) tog ut klotet på banan blev det strike!
I can't believe it ! Afi(morfar) slog också strike någon gång under spelets gång, och spärrar kom för jämnan hos båda två.

och jag gjorde inte en enda strike överhuvudtaget !  Hahahah
Eller jo, men den räknades som en spärr för att jag slog den i rännan första kastet...
Men iaf.

Idag ska jag ut och shoppa med Ellinor. Vet inte riktigt var någonstans, men jag hoppas på att hitta en nyårsklänning och några accessoarer till.

Big Bowl

Hej hopp.
Sitter hos Amma och Afi (morföräldrar) och väntar på att vi ska ta oss till Big Bowl och bowla med dem, mamma och David.
Bilder kommer antagligen inte, eftersom jag glömde kamera och mobilen har slut på batteri, men jag kan skriva vem som vann sen ;)
puss


Ett klick för skogenJag har ett litet tips för er som vill hjälpa vår natur - gratis.
www.ettklickforskogen.se kan du klicka på en knapp - och vips så doneras pengar som sedan går till att köpa upp Sveriges skogar. De som köps är oftast skogar som är hotade för avverkning.
Klicket fungerar genomatt sponsorer ger pengar för varje klick.
Det är lite olika hur mycket skog som räddas per gång du klickar, men det är mellan 2-30 dm beroende på hur många sponsorer sidan har.
Så kom igen nu! Klicka en gång per dag och bevara Sveriges skogar!


Webkamera-kul, hihih


Pappa och jag leker fjortisar. Visst är vi snygga? Nu fattas bara brunkräm och mascara !

Hahahah :)
Jag ogillar:

* När läkerolpastillernan tar slut :(
* När man förätit sig på godis och magen känns som om den ska sprängas.
* Irriterande ljud. T. ex sådana som min bror kan utstöta stundvis bara för att irritera mig.
* Att få slut på idéer. Det är så... tråkigt.Sen har jag lust att bjuda på en mycket fin bild av Sune(tror att han hette så)Oma och webkul idag

Idag kom Oma(farmor på tyska) på besök. Skulle ha umgåtts med Ellinor också, om inte bussarna hade varit så himla kassa på att gå härifrån och från henne.
Blä på det. Och inte är det kul att cykla 45 minuter i den här kylan... för henne mer än så. Burr. Så det blev inget.
Nu sitter jag och testar min nya webcamera! Och gissa om jag har roligt? hihih lättroad är man ibland.


Hos Amma och Afi (mormor och morfar)

Sitter i soffan hos amma och afi (mormor och morfar på isländska) med mina kusiner och slappar.
Vi har precis ätit ett väldigt gott isländskt julbord. Mums!
Nu ska jag lämna över datorn till nästa man. Vi hörs!

Kalle Ankas Jul

Gulligt, jag vet ;)


Nämen titta!

Jag har gjort en header! Kommentera gärna vad ni tycker :)
Wie!

Nostalgi

Idag är det julafton, glädjens och mysighetens dag.
Blev det en vit jul? Njo... Halva trädgårn' är vit iallafall. Södra delen är alldeles gräsgrön, terassen är isig, och i mitten ligger det ett vitt härligt snötäcke.
Morgonen spenderades med en mysig frukost - och sedan pippi långstrump. Min bror satte på TV:n för att spela PS2, men när vi såg välkända pippi på TV:n blev vi så fast i nostalgin att vi såg färdigt på hela filmen.
Min favorit när jag var liten :)

Nu ska jag gå och göra något annat, så vi ses!


Sjukt...Är inte detta enbart sjukt?
Enligt denne person som lagt ut videon på youtube är flickorna endast 7 år, deras föräldrar tycker att det är okej, och att barnen har vunnit många tävlingar med detta uppträdande.
Jag undrar hur föräldrarna kan tycka att det är okej? Och jag undrar om barnen vet vad dem gör för rörelser och vad de sammanknippas med.
Visst, det kanske inte är det värsta vi har sett. De har bra rytm och är viga, men enligt mig ska ett barn få vara ett barn. De ska inte behöva växa upp så fort.

När jag var i deras ålder lekte jag med ponnyhästar och barbies, och "mamma pappa barn" eller "häst och hästskötare" med mina kompisar. Och det är jag glad för att jag gjorde, att jag var ett barn.

Godis

Jag har förätit mig.
Fy, så får man inte göra. Blä på godis, vill aldrig mer äta en godis bit! (eller kanske ikväll, men det är lååångt dit xD )

Har tittat på en klyschig film, läst min bok - Det här är allt av Aidan Chambers, Mycket bra är den; hjälpt mamma med quornstekning och packat in de sista presenterna inför imorgon.
Kulkul.


Har någon tänkt på hur miljöförstörande julen är?
Alla dessa ljus, otroligt mysiga förståss, men antagligen inte så jättebra då de sammanlagt tar väldigt mycket energi.
All denna mat som slängs, och julskinkor från massproducerande slakterier.
Värme, inte vill man ha kallt i huset under jul? :O
och alla presenter måste ju med på listan. Tänk på hur mycket kina släpper ut för att skapa alla dessa presenter?

Förlåt, jag fick bara ett infall.
Jag älskar julen, jag älskar julmat (äter ju dock inte kött så julskinkan är inte mitt problemas längre), och värme, och presenter, och alla dessa juleljus.
Men det ändrar ju inte på faktan att det inte är miljövänligt...


Snöslask

Kom precis hem från en mysig promenad med hunden. Men gosh vad mycket slask det är - Inte kul!
Snö är jättehärligt, men jag har ännu inte lärt mig att tycka om slask... brr, usch.
Nu sitter jag iaf här med en varm kopp choklad och Mashmallowfluff (?), så mysigt, men ska nog fortsätta till soffan och TV:n.Juliga bilder

Nu är jag rätt nöjd med Layouten, lägger ut några juliga bilder till er,(nä, dem kan nog inte kallas juliga? Men bilder på snö och på änglar i familjens julgran i alla fall) och för att se hur de passar med layouten :)
Sen ska jag ta mig en funderare över hur min header ska se ut - om jag ska ha någon, är nämligen väldigt nöjd med bara texten så som den är. Ni får se helt enkelt! Snart börjar själva bloggandet, spännande? Ja!


Hej

Hej på er alla!
På den här bloggen är det en viss Mathilda som bloggar.
Ni kanske känner igen henne från www.anna-mathilda.blogspot.com ?
Blogger har varit en underbar bloggtjänst - tills nu när jag var väldigt fäst vid stora härliga bilder och en layout som får bloggen - rakt och snyggt - att centreras, utan att klippa  av hälften av bilderna.
Jag kan rekommendera tjänsten till er som vill ha en bloggtjänst som är enkel att använda + att den är internationell.
Jag kommer dock inte ta bort min gamla blogg - kanske kommer jag forsätta den, ett inlägg eller två sådär ibland? I varje fall finns den där som ett minne av, vad är det? nästan ett halvår, ur mitt liv.

Jag tänkte dock (efter mycket kollande på andra bloggar) att det är dags för en av de svenska favoriterna: Blogg.se eller devote.se, och slutligen blev det blogg.se - känn er hedrade!

RSS 2.0