Kniviga hål

Idag stack jag en massa hål på min tröja. Jag stod där med kniv i hand och det såg nog lite ut som att jag höll på med seppuku... Lucky you i wasn't! Detta gjorde jag för att det är coolt med hål. Eller, nja... Mest för att min katt tog hål på den för ett tag sedan. Och för att det är Keowlt.


Sponsorklickning

Jag tycker att ni ska gå in på denna sida, varje dag, och klicka på de olika flikarna - läs mer på själva sidan:

http://www.thehungersite.com/

:)

Mjölkiga schampon

Har ni också hört att schampon med lite mjölkig färg är bättre och fuktar håret bättre? Jag läste nämligen det idag och gick genast till duschen för å titta hur mitt schampo ser ut. Det var mjölkigt och lite vitrosaaktigt. Hm... Jag antar att det är bra :)
Har ni några dunderbra tips som får håret att vara mindre slitet? Som inte tar så lång tid?


Dessa flaskor står i vår dusch. De luktar gott och jag är faktiskt nöjd med hur håret är efteråt, verkligen att rekommendera! Fast Franck som gör dem ser lite småläskig ut på bilden. Det känns som att han stirrar på en. Jag vänder alltid flaskan inåt.


BONJOUR

Hej. Hallå. Tjabba. Tjena. Tjo.

Jag har nog inte bloggat på en månad. That's very sad.
Hur har ni det i höstkylan? Själv fryser jag halvt ihjäl i väntan på bussen varje morgon. Klockan 7.22 går bussen, usch och fy. Fast jag går ut klockan 7.21. Så jag behöver bara frysa ihjäl i en minut. Jag innehar lyckan i att busshållplatsen är precis över gatan. Naaaaaaaaajz. Många ++++++++++++++++++ på det!

Det har hänt en massa saker sen vi senast hördes vid. Jag har kommit igång med plugget, (jag minns inte om jag har bloggat om insparken?) jag har en pojkvän (Ja den du!), vi har haft fester med tjejgänget och födelsedagsfirande till multum. Jag har även kommit igång med boxningen igen, ny termin - nya krafter! 

 RSS 2.0