hejhopp

Sitter på rummet med Rasmus, trevlans. Imorgon är det inspark på vår skola, men jag har bestämt mig för att bojkotta och kolla film med de som också skippar skiten...... heheheh (dubbel betydelse där ja! Nej till bajstunna.... )

Ska dock iväg på festen samma kväll, det ska bli awesome ;)

Så var det med det! Bajbaj.

Coolingar

Läxorläxorläxor. Hela tiden. Det här är jag inte van vid! På kunskapsskolan gjorde jag ju allt på plats!
Debatt, skrivuppsats engelska, matte 2ggr/veckan, franska 2ggr/veckan.... Allting ska hinnas med!
Därför är jag lite mindre aktiv på bloggen numera...

Idag hann man dock med lite läxor i RC:n, där man satt med Kajsa, Rasmus, Carolina och lite fler. Det är på resursen vi coolingar hänger vet ni!


AAAAAAAAAH

Bästa dagen idag!
Alla har varit underbara mot mig och idag och det har verkligen varit en av årets bästa dagar!

Jag har nämligen fyllt år och fått MÅNGA FINA presenter :D
Jag har äntligen fått en mobil,  en ipod, och lite pengar (väl behövligt)!
Och bl. a avslöjade min älskade Elllinor att vi ska till SINGIN' IN THE RAIN en söndag om några veckor, SÅ HIMLA KUL!!!

Dessutom berättade mamma att hon beställt en resa till Kambodja åt oss två i vinter! Där ska vi vara sammanlagt i två veckor och då resa runt och stanna högst fyra dagar på ett och samma ställe! JAG ÄR SÅ HYPAD!

TACK ALLA!
MUMS

Hellu kiddos, idag är jag superduber täppt i näsan samt hostar och nyser hela tiden. Gött? NEJ

Positivt är iaf att jag kan fortsätta med min flöjttid, äntligen bestämde sig lärarna för en mentorstid, och den sattes bra, yeah.

Har fått otaliga samtal från en underbar kronhjort (yesss, det var längesen jag kallade dig det!) som undrar om dagar och datum då jag är ledig. Jag undrar vad hon nu hittar på.
Glad är jag idag iaf, för imorgon är det min dag och det kan ingen ta ifrån mig!

Nu ska jag nog steka lite pyttipanna till mig och David, så ses vi senare ikväll eller kanske imorgondag!

PUSSSSSSVAMPYRER SUGER

... ska jag åka och se nu med lite tjejer från klassen!

Så här ser jag ut! Jag diggar mitt plommonröda läppstift, det är NAJZZZ i höst! Jag tycker att ni ska införskaffa er ett eget, smörja in läpparna och känna er snygga ni med! NU! på en gång!

Inomhus och...
Utomhus....

Förkyld

Jag håller på att bli sjuk. Härom dagen fick jag ta alvedon för att jag skulle kunna sova (svullnad i halsen), jag har förkylningsblåsor i svaljet och jag nös precis så hårt att det kändes som att min näsa sprängdes...... Har fan ont fortfarande....

Jag kan bara säga: Välkommen för i år, höstförkylning!Lissie

Ännu en riktigt duktig sångerska som jag vill tipsa er om: Lissie
Lissie – Everywhere I Go
Lissie – Record Collector

Jag tycker verkligen om hennes musik, den är riktigt bra!

För er som inte har spotify finns det några live-spelningar ute på youtube(t.ex http://www.youtube.com/watch?v=kh4_Jysk8Q4), men det är ju inte alls samma sak, tyvärr kunde jag inte hitta någon skivinspelning....
Det finns en rätt häftig version av "Everywhere i go", som hon i den versionen gör tillsammans med Ellie goulding... Dock har Ellie goulding en väldigt speciell röst som är svår att gilla vid första lyssningen.... Du kan iallafall lyssna på den här: http://www.youtube.com/watch?v=ThVjiEuDaUs Långt inlägg, jag vet

Hej allihopa. Jag ursäktar jättemycket för detta avbrott i bloggandet. Fy skäms.
Har ingen bra bortförklaring, har faktiskt bara inte haft någon ro eller lust till att blogga, och inget kul att skriva för den delen heller.

Idag fick jag träffa min naturkunskapslärare för första gången, han verkar faktiskt riktigt bra - vilket ger dagen ett stort plus.

Ett annat stort plus är att jag gick på terminens första gitarrlektion idag, och vi var båda utvilade och glada, vilket var riktigt najs om man säger så.

Nu har jag dock lite ont i halsen, men biter ihop för imorgon SKA jag vara med på gympan. Därför måste jag sova nu. Ajöss!


RSS 2.0