Mina första pumps...



Tro det eller ej, men innan idag har jag inte varit ägare av ett par simpla svarta pumps! Har alltid varit något knasigt med dem - modell, färg eller tyg... Men nu har jag äntligen ett par klassiska som passar till allt!

MYS

3-dagars helg är så mysigt! Har åkt inlines i hamnen, myst i solen, gått ut med hunden.... Skönt med en dag att vila upp sig på! Imorgon bär det av till Elina och strandfest, sover över där och det kommer bli myys till valborg!

Vad ska ni hitta på?

GLAD PÅSK

Glad påsk till er alla! Hoppas att ni har käkat alltför mycket godis idag! ;)

Nice shit

Var i stan idag och fixade lite grejer inför helgen, nice!
Visade sig sedan att skånetrafiken glömt att informera om att på alla röda dagar körs söndagstrafik. Kollade speciellt på tavlan efter detta och nej, det stod inte.

Så jag fick ta bussen till en hållplats några kilometer ifrån hemmet och gå härliga 40 minuter i solen - dödsskönt! Det är sommarvärme!!

Pööss!

GLAD PÅSK!!


GLASSES



Köpte ett par snygga glasögon idag, har velat ha ett par i den modellen med sådant mönster ganska länge. Gina Tricot.

Duvsång

Ibland hör jag toner som låter som en duva i mitt öra, vet inte om det är normalt. Skit samma.


Kulturdag till max

Hejhopp! Kom alldeles nyligen hem! Har varit ute och flängt hela långa dagen - från 12.30 - 23.45. Dagen började med att åka in till rotundan för att se Afrodites döttrar, som min väninna spelar med i. De var jätteduktiga och det var väl spenderade 2 timmar! Sedan bar det av till Malmö för att se Hoffmanns äventyr. Då jag hade någon timma över innan operan startade kunde jag njuta av en falafel i solen och mysa runt på triangeln - älskar att det är så varmt om dagarna nuförtiden! Blir alldeles exalterad! :D
Sedan mötte jag upp med Oma min och så njöt vi av skådespelet och musiken, och det duktiga artisterna/musikerna!

En härlig dag alltså! Men nu är jag alldeles dödstrött och ska sova, puss!



Vad är det med er? :(

Har lyckats halvera mina läsare ännu en gång. Jag tror jag får sluta blogga eller nåt...  Se några inlägg ner... :P

SPACE


Rymden är så otroligt vacker. Jag brukar gå ut på natten och titta på stjärnorna ibland - går inte att slita ögonen ifrån dem. Jag tycker nog bäst om den sista bilden, vad säger ni?


Dansa loss

All the crazy shit i diiiid toniiight those will be the best memoriesss.....
Zobiiiiii la MOUCHE....
I'm still, i'm still an animal, no body knows it but mee....

Lyssnarslashdansar till min spotify-lista dansa loss, den är fet!
Älskar att det är påsklov! Kan inte riktigt fatta att jag inte ska till skolan imorgon...

Idag skulle egentligen Kimiko komma hit och chilla med mig, men tyvärr missade hon bussen hit. Och den bussen går ungefär fyra gånger per dag så här i söndagstider... Hon får komma hit imon istället!
På tisdag ska jag på teater-premiär och se när min skådespelarväninna bråkar med "sin familj", har kärlekstrassel och t.o.m pussar på en pojke! Ska bli kul att reta henne i fortsättningen <3

Jag i flytande staden, the sky of Cambodia is very blue, the boat is turquoise, my glasses are red, my hair is a mess and i'm happy. Vill tillbaka till Kambodja.

PUSS/CHOCK

En puss till er alla för att ni läser min blogg! Lite förvånad eftersom jag alltid har nästan dubbelt så många unika läsare när jag INTE skriver några inlägg. Jag svär - de halveras så fort ett inlägg kommer upp...


Min brorsa har designat denna underbara kudde, fick den i julklapp - såå fiiiin!

idiot

Jag har prov i idrott och hälsa på torsdag. Har knappt börjat plugga än. Har lite ångest. Lyssnar på refrängen i Timbuktus "Det löser sej" för att trösta mig lite.
Usch.

Hurtfrisk jävel

Fick en knäpp innan och satte på mig träningskläder på en minut och sprang sedan lite mer än 3 km på ca 10 minuter. Ändå ganska stolt!
Det jag gör när jag springer och börjar känna mig trött är tvärtom vad så många andra gör. Jag hör ofta att folk pushar sig själva genom att säga - "bara lite till, det här klarar jag" - men det funkar inte alls på mig! Jag blir bara såååå mycket tröttare! Så istället säger jag till mig själv: "Men herregud Mathilda, är du redan trött? Vad har du för en jävla kondis? Ryck upp dig, det är fan hela banan kvar!"
Testa själva, det funkar!


Så här kan man ju hoppas på att se ut om några hundra år...


När uttrycket "Här ligger en hund begraven" går överstyr

Halloj! Idag var jag i stan och tränade flöjt med Hanna och Christian :) kulkul :D Imorgon är det konsert så nu börjar det likna något!
Puss på er alla!



Angkor Wat




Jag vill tillbaka till Kambodja <3

Smartass

Sitter och degar framför "Är du smartare än en femteklassare?" Blir lite småsugen att ställa upp. Verkar rätt chill att svara på ett par frågor och gå hem med ca 100 000 kronor med lite tur. Det där med landskap och historia var min grej i femman, men har nog checkat ut från huvudet för länge sedan.. Matte B och reporäntor bor i de rummen just nu.

Imorgon ska jag nog åka iväg på loppis och se ifall jag kan fynda något kul, kanske ett halsband eller nåt?
Sist hittade jag en riktigt vacker så kallad "Fatimas hand" som kostade 2 kr och ska bringa mig lycka, glädje och beskydd när jag bär den på mig! Bättre kan det inte bli!

Sitter och lyssnar på Katy perrys gamla dängor från 2008, men nu ska jag nog springa upp och äta popcorn och njuta av en lördagskväll hemma!! :D

Eftersom jag precis kom i ett blogg-mood kanske ni får ännu ett inlägg ikväll! Jag förvånas över mig själv!

Orkade inte fixa en übersnygg bild på halsbandet. Så det fick bli en suddig cam-bild tagen när halsbandet svänger lite. Finns även fjäderdetaljer på de fem fingrarna längst ner. Fast det syns inte direkt på den här bilden.... höh


Hemma!

Halloj!
Kom nyss hem från min älskade Saga. Jag har känt henne hela livet men tyvärr flyttade hon en bilresa tre-fyra timmar bort + halvtimme med båt, i somras, så nu ses vi inte så ofta... :( Det var iallafall underbart att få se henne igen! Känns som att kvinnan växer mellan de gånger vi ses...
Nu ska vi laga mat här hemma, får se vad vi hittar på!!

Ni har väl hört Price tag med Jessie ? Kolla in den annars! Och ta in budskapet medans ni dansar!

Pöss!


Katy Perry



Blir så sjukt inspirerad av dessa bilderna! Ska försöka hitta en sån där stor hatt,
antingen vit eller flätad och gärna ett par höga byxor också!


RSS 2.0