Frukt eller godis, frukt eller godis.Varför sitter man och äter på sånt här?
När det finns sånt här:


Frukt är ju så himla mycket godare! Det ser godare ut, det smakar godare, det smakar mer, det är nyttigare...
Så varför ligger man alltid där i soffan med en godispåse på magen och äter sånt som man egentligen inte tycker om lika mycket?!

Socker är beroendeframkallande, och jag är sockeroholist. Är det så här en alkoholist känner sig efter att ha druckit en flaska?

...

Känslan av ånger när man käkat 100 kilo godis utan att ha rört sig mer än mellan köket och soffan.
Och uppgivenheten när man efteråt drömmer om chipspåsen som ligger i skåpet.


Dansa hela natten lång

Känns bra att jag skrivit tre inlägg sedan juldagen? hmm...

Igår kom man hem vid fyratiden efter att ha dansat aset av sig på strandis, mums på snygga människor och dunkdunk musik!
No pictures though...

Idag åker mina älskade herrar till alperna, och mamma o jag stannar hemma - eftersom vi valde att åka till Kambodja i julas istället... :D
Så himlans härligt med loovv!!


Godmorgon sångfåglar

Nu har jag käkat frukost och läst Harry potter. Det är allt. Känns som att jag aldrig kommer hinna med lika mycket som Rapunzel på en dag ifall jag håller på så här....
Njanja... Kom nyss på att jag borde vara på en klädbytarträff just nu. Som började för tio minuter sen.. Hm... Det får bli nästa gång alltså :( fäseen.

Här får ni en glad bild på mig i plommonrött läppstift som jag tog igår. För sån är jag. Glad alltså. Pusssss


Tangled

Hellu!
Idag har jag drällt runt, skrivit arbetsansökningar och läst Harry potter. Mot kvällen kom älskade amma o afi på middag, och mamma hade gjort vinbärsquorn och hemmagjord glass. Mmmmmm...
Sedan satte jag mig på cykelsadeln och trampade iväg i beckmörkret mot busstationen 15 min bort. Jag och mina vänner Maja och Malin skulle se Tangled, eller Trassel som den heter på svenska, på bio. Helt underbar var den - verkligen sevärd! Blev så glad när de sjöng mycket i den också - precis som i de gamla disneyfilmerna.
Jag är även väldigt fascinerad av hur mycket Rapunzel lyckades hinna med under en dag. Misstänker att alla våra skärmar är ena riktiga tidstjuvar...

Godnatt!

Bloggsugen

Hallo folket! Blev lite bloggsugen igen - kanske för en gångs skull en som håller? Man kan ju alltid hoppas!

Idag började vi med matte B, första kapitlet handlar om polynomer. Inte särskilt svår matte, om man får säga så, men många nya begrepp som förvirrar hjärnan något otroligt.
I övrigt har den här veckan och förra varit så stressiga att vi skulle kunna starta en webbsida: www.kan_inte_lärare_prata_med_varandra_och_planera_sina_prov_och_inlämningar_jämt_fördelat?.se

De här två veckorna har vi haft en rapportinlämning i Samhällskunskap och Svenska, gransking av dessa (innebär att vi ska läsa ca 20 sidor av andras arbete och komma med förslag osv innan själva granskningen), prov i naturkunskap, prov i matte, redovisning i Engelska, prov i Franska... samt klädsim 800 meter på idrotten att oroa sig för och självklart de vanliga läxorna! Det kanske inte är mycket för en tvåa eller trea, men för mig som går i ettan är det lite stressigare än vanligt, fint uttryckt.

Men vet ni? Just nu känns det väldigt skönt, för det är bara klädsimmet som är kvar! Underbart! :) Jag tycker att det är en så dunderhärlig känsla när jag har tagit mig igenom där högen med arbete och känner att jag har gjor det bra. Speciellt engelskan känns jättebra - jag har börjat vänja mig vid att tala inför publik och blir inte lika nervös längre! Tackar dramalektionerna för det!
Om ni får välja era estetval - välj drama! Jätteroligt, och bygger på självkänsla och retorikproblem på samma gång :)


RSS 2.0