The world keeps turning

Halloj! Idag har jag varit på min gitarrlektion. Hann som hastigast i dörren hälsa på Elias och Daniel, trevligt att se att de mår bra! Imorgon är det konsert, nervöst? JA

 

Mina händer är blåa. Och iskalla. Min blodcirkulation är jättedålig, och har alltid varit det. Mina fötter och händer är alltid isbitar. Har ingen aning om varför... Jag röker inte. Jag rör på mig. Jag äter bra.

Skumt.


Hemma

Kom hem för ca en timme sedan. Har varit på öppet hus för skolan - trevligt att träffa massor av nya människor, dricka glögg, förklara några naturvetenskapliga experiment (alltid lika kul när folk försöker ta grisen som lurar ögat), propagera för skolans räkning och käka glass gjord på 100% kemiska tillsatser... Nu blir det lite plugg och vampire diaries... ciao

Duffel

Jag vill ha en mörkt vinröd, mörklila(med lite röda toner) eller mörkblekgrön duffel. Men inte så där figursydd utan riktigt baggy.

Typ såhär. Fast i den här färgen

 


Ms cool

Är ni trötta på mig? Få läsare på sistone. Känner mig som en no-lifer som låtsas att jag har många läsare och så är det egentligen inte så. Fast det kanske jag är. Hm.

 

Imorgon ska jag göra glass med flytande kväve för skolans räkning. Och skjuta kanon, tror jag? Det är nämligen väldigt glassigt på öppet hus hos oss, kanonbra om jag får säga det själv.

 

 

 

 


Godmorgon

Kan inte bestämma mig ifall jag är trött eller pigg. Jätteskumt. Kunde knappt öppna ögonen i morse, men nu känner jag mig nog utvilad. Tror jag. Brukar ni också känna så?

Om 15 minuter startar min fysik. Nervigt. Vi kommer nog få tillbaka våra provresultat. Jag vill inte få tillbaka mitt. Men jag kommer bli sur ifall jag inte får tillbaka det. Jäkligt sur.

Jag är väl lite schizo idag.

 

 


och så var det bara fyra veckor till jul

Har ni det mysigt? I bet. Idag ska jag bara mysa runt i pyjamas, tända ljus, dricka kaffe och vara allmänt mysig. Imorgon börjar hetsen igen. Lika bra att njuta lite.

Så vackert

Är det bara jag som blir gråtfärdig när man ser den här bilden?


pppp

PEPPARKAKSBAK PÅ INGÅNG

Jag har tagit sönder gryningen

Hej hopp. Då har man sett Breaking Dawn. Den var faktiskt bra. Väldigt skickligt redigerat med Bellas svält och fint filmat i helhet. Ser fram emot nästa del!

 

 


Du er smuk

Idag ska jag käka middag och se Breaking Dawn med ett gäng tjejer. Ska bli riktigt trevlans. Vet inte riktigt vad jag ska ha för förväntningar på filmen - fjärde boken var bäst, vissa säger att filmen är super och vissa kräks över den. Ja, ikväll vet jag iallafall!

Funderar på att göra färgade slingor i mitt hår


Les animaux dansent dans le Safari Disco Club

Hallåå!

Livet leker. Matteprovet är över, och det gick nog bra. Det är så skumt när ett prov känns enkelt, för då vet man att det antingen har gått super, eller så är det katastrof; Antingen har man rätt på det mesta eller så har man missuppfattat totalt. Vi hoppas på förststående.

 

Ikväll ska jag njuta av Vampire Diaries. JA, det ska jag. Ni hörde rätt. OK, jag vet att alla är översnygga och att det blir lite platt. OK, jag vet att Elenas och Stefans förhållande blir något sliskigt. OK, jag vet att vissa repliker ger lite halv kräk-känsla. Men ni måste hålla med om att det är spännande. Och att man hejar på Damon. Så mobbas inte, för jag gillart.

 

 


Ton deguisement est parfait

Thailand 2011


Jag tror du söker efter mer än du ser

... och jag ser att du ler men jag tror att du tvivlar. Fortsätter låten egentligen. Rubriken passar dock även till matten som vi ska ha prov på till på torsdag - man söker efter mer än man ser, indeed. Max- och minimumvärden, leta upp funktioner genom derivata.

Just nu ligger jag i sängen och vet inte riktigt hur jag känner. Samtidigt som jag vill sjunga med i "Ce jeu" av Yelle och hoppa runt naken så är jag så trött att jag helst skulle vilja slockna med detsamma; som Robbie, vår robotdammsugare. Han städar i en timme, sen blir han trött och går och lägger sig. Så skulle jag också vilja kunna göra ibland.

 

Igår kom pappa och lämnade in lite tvätt i mitt rum. Jag hejdade honom och gav tillbaka en av min brors tröjor som hamnat fel.

Jag: Den här tröjan är inte min.

Pappa: Inte? Jag trodde det var en tjej på framsidan.

Jag: Pappa... Det är en drake?

 

Visst sprutar vi tjejer eld, men nu ska vi väl ändå inte överdriva?

 

 

 

 


Bababananen

Tjo. Idag har absolut inget intressant hänt. Hanna lärde mig och Jakob lite om Pim och LS skalor. Tryck på fysiken, walking with dinosaurs på biologin och volleyboll på idrotten. Åh, jag vet att ni vill veta allt det här.

Igår vann jag ett bud på ebay, så inom den närmaste veckan kommer jag få ett fint litet paket med en enligt bild ubersnygg svart långklänning. EXCITING

 

Brukade ni också spela det här spelet när ni var små?

 


Så fin kise


Freestyle

I min fantasiii, rullar vi runt på mjuka kuddar

Everything is poetry baby

... Är en väldigt sevärd kortfilm som går att hitta på youtube!

Idag sprang jag och Maja runt och skrattade, sjöng och skrek att allt är poesi.


taggar

Tagga fysikprov om en halvtimme. Tagga att få tillbaka sin fritid om 3.

UNTZIGT

Hej! Har inte haft tid för bloggen riktigt - har så sjukligt mycket just nu med liv och läxor. I fredags åkte jag iväg till Caroline där tjejerna i klassen myste tillsammans och fixade till oss innan vi stack iväg till ett sushiställe. Där åt vi i några timmar innan vi vandrade vidare till vikingalokalen där treorna på skolan hade fixat en naturvetarfest! Det var lyckat - jättekul att skratta, prata, kötta dansgolvet och flumma med naturvetare från alla årskurser på skolan!

Igår vaknade jag upp hos Caroline och tog mig så småningom hem för att plugga ifatt så mycket som möjligt av det jag missat pga. Thailandsresan. Idag har jag pluggat ännu mer och snart ska jag till Malmö och leka modell inför ett projektarbete av två tjejer från media. Trevlans!

Många pussar!


Livet är lite mäktigare med Dr Martens

Just telling the truth

samet, samed?

Tjena alla awesome personer där ute (är helt övertygad om att ni allihop är coola snyggingar!), just nu sitter jag i vår beachfront villa på Koh Samet (eller Samed, de stavar olika hela tiden!) och klockan är ca 10 på morgonen. Igårkväll var pappa och jag på promenad i mörkret och fick vara med om lite äventyr - vi såg snigelpansarkrabbor(sökte på google nu och det heter visst Hermit Crab), snövita krabbor och så tittade vi på stjärnorna.

Vi var med om något jättehäftigt - ett stjärnfall. Saken är den att det var inte det vanliga lilla vita strecket som vi brukar se - utan ett rödaktigt streck och en brinnande boll. Det var precis som i de där dinosauriefilmerna när kloten trillar ner - fast i miniatyr förstås.

En annan cool sak är stjärnhimlen - den är alldeles vriden! T.ex så ligger Orion ned!


Beamed up to heaven

Blodet rusar av lycka när sötnosen Ying Luck pussar på mig och leker med mitt hår med sin snabel. Åh mamma, kan jag få en elefant i julklapp?


RSS 2.0