Cookiemonster


Mathilda Testar

Hej bloggen! Jag har inte hållt mig häromkring på ett tag, sorry!

I måndags var jag och testade Yoga. Det var faktiskt jättehäftigt samtidigt som det blev lite långdraget. Allting började med att vi mjukade upp muskler i olika stretchningsposer och kom in i en gemensam andning. I bakgrunden spelades lite orientalisk musik och det var släckt i rummet med endast små levande ljus i stora lyktor runt om i salen som spred en doft av rökelse. Så småningom blev övningarna jobbigare och mer krävande. Jag tyckte att det var kul och lite spännande, men mot slutet var det lite småtråkigt och jag längtade hem. Själva avslutningen var jättemysig - bara ligga ner alldeles stilla i mörkret och vara medveten om olika kroppsdelar samtidigt som man fokuserade sin andning och sina tankar.

Man kan ju alltid drömma...?

Bild från: http://carolinekummelstedt.wordpress.com

 


Fezt

Efter skolan idag åkte jag in till Malmö och shoppade klänning och gitarrsträngar med Malin och Caroline. Alejandros D-sträng har krullat upp sig. Ikväll åker jag in till Maja och sen bär det av på fest! Kanske till och med lägger upp en bild på hur jag ser ut, beroende på humör! Puss för ikväll sötnosar!

Inspelning av när lammen tystnar 2

startar idag! Haha, förlåt vicky men det är klockrent! Det var inspark på vår skola idag, och sedan fest på kvällen. Enligt uppgifter fick treorna verkligen tyst på lammen... och även oss 91-94or som kom och tittade på! Kattmat, avföring, sprit och kaos kännetecknar vår skolas inspark även i år!

 


COOL GATUKONST

Blir så underbart inspirerad av sån här konst!

 


Min första kyss

Min första kyss

Min första kyss fick jag när jag var ganska gammal. Det var på min 16 års dag och det var precis som i en klyschig Hollywoodfilm. En kille som jag hade haft kontakt med i skolkorridorerna och på timtalslånga samtal över Skype och jag satt på en bänk i en liten berså på skolgården. Jag fyller år i september, så buskarna var prunkande gröna och likaledes gräset. Solen lyste och vi pratade om allt och inget. Vi hade gott om tid på oss, eftersom vi skulle ta samma buss som bara gick en gång i timmen och som vi båda precis missat pga. schemat. Ju längre tid vi satt och pratade ju närmre satt vi bredvid varandra. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men snart satt vi så nära att våra axlar och ben snuddade vid varandra och när vi pratade så var våra ansikten väldigt, väldigt nära. Tillslut tog han steget. Jag minns att jag inte riktigt visste hur jag skulle göra, och att jag krockade med både näsa och tänder, men att det var väldigt mysigt ändå.

Samma dag blev vi ett par och gjorde inte slut förrän i januari, fem månader senare.


In das school

Halli hallå! här sitter jag som en riktig naturnörd på skolan fyrtiofem minuter innan vi börjar... ! Har dock inte matteboken framme - har redan räknat förbi det kapitel var vi ska vara! Jises... Jag har känt transformationen till nv-nörd i över ett år men det är först nu som det verkligen blommar ut! Jag kan masstalen på flertalet ämnen - obs inte bara grundämnen! - utantill och räknar matte för att det är avkopplande. Wohooo.

Idag vaknade jag klockan 6 av skönsång och tända ljus. Så himla mysigt. Jag fick alldeles för många fina presenter, och just nu sitter jag nog mest och ler. Många pussar till er på en sån här underbar dag!


Tre saker jag älskar, del 3

Musik

Musik är en av de saker som håller mig levande. Musik finns där i alla humör, redo att vara en vän vid min sida. Musik pushar mig till att dansa runt på gatorna i mina lyckliga stunder men även det som lugnar ner mig när jag är arg eller ledsen. Jag har alltid varit intresserad av musik – av olika slag. Jag har spelat blockflöjt i ca 7 år, allt från medeltida musik till renässans och barock, min älskade Cataluna – gitarr - i 5 år och jag har alltid tyckt om att sjunga sedan jag i princip upptäckte min röst. Som liten flicka brukade jag sjunga Majas visor under bussresor, folk applåderade när jag steg av med mormor, haha!

Musik är någonting som jag alltid kommer att bära med mig, något ingen kan ta ifrån mig.


ROW ROW ROW THE BOAT

Halli hallå! Helgen har spenderats på båt - mys! Är görmysigt att vakna upp och äta baguetter och ägg i solen med havet kluckande runt sig och trevligt sällskap! Imorgon har jag sovmorgon - är det inte snällt av schemaläggaren att ge oss en timme sovmorgon på måndagar? Plötsligt inte lika jobbig dag!

 

Arrivederci!


Congratz

Idag har jag spenderat dagen med min älskade och saknade Saga, som fyller 17 idag, eller ja. För 43 minuter sen iallafall!

Grattis älskade Saga, är så glad att du är en del av mitt liv.


Raylettes

http://www.facebook.com/marchingforlife

Min kära kompis Sara är med i Marching For life's musiktävling och eftersom hon är så jävla bra tycker jag att ni ska in och rösta på hennes bidrag! In på loggen och gilla "Raylettes"! :D <3


HEYY!


Tre saker jag älskar här i världen, del 2

Mat

Jag älskar mat. Vad finns det mer att säga? Mat är en del av livet, av glädjen och av kärleken! Tänk er känslan när ni sätter tänderna i ett krispigt äpple – hör hur fibrerna knäpper till och känner den söta vätskan på smaklökarna; Chocken när du suger i dig saften av en citron eller det heta svidandet efter en stark mexikansk burrito; Smör som har smält ner i ett nybakat surdegsbröd; En varm kanelbulle med en mjuk och smörig mittendel; Smaken av tomat, pesto, nötter och pasta i en underbar kombo. Ända sedan den dag jag började äta har jag varit glad för mat, och jag kommer aldrig att kunna förstå de som inte tycker om att äta. Mat må vara min förbannelse, men även min välsignelse.

 


2. Tre saker jag älskar här i världen, del 1

Kärlek

Ja, kärlek. För mig är kärlek allt det där som ger en extra krydda till livet. Jag bär ett moln av kärlek inom mig, och där i finns min familj och mina vänner – ja, alla de där viktiga personerna och individerna i mitt liv. Där finns den värme jag känner för min hund, min stolthet när jag ser på min bror som håller på att växa upp, min kärlek och tacksamhet till mina föräldrar som alltid har och alltid kommer att finnas där för mig. För mig är kärlek det som gör livet värt att leva.

 


RSS 2.0