Studier

Känner hur jag fördriver tiden och försöker undslippa det faktum att jag har matteprov imorgon. Vet inte ens vad jag behöver plugga på. Känns som att jag kan allt och ingenting.

 


Underwater kiss


skit

Kan fortfarande inte ladda upp egna bilder...

.

Hej allihop! Nu har vi checkat ut från hotellet, bussen går om lite mer än en timma. Snart hemma.

Skiddag

Blogg.se's bilduppladdare funkar inte. Kan förstås bero på dålig internetuppkoppling. Synd, för jag hade massa alpbilder idag! Idag vaknade jag, halsont och täppt och lite jobbigt att andas. Pappa stack till skidliftarna och jag somnade om. Jag sov som en stock i 2 timmar - vilket verkade susen, för när pappa kom för att äta lunch kände jag mig enormt mycket bättre! Jag mådde så mycket bättre att jag faktiskt följde med honom ut och åkte skidor! UNDERBART Nu vet jag inte riktigt hur jag mår, Ipren och Tussidane hjälper förstås. Så fort blogg.se funkar igen så laddar jag upp bilder från alptopparna! Puss

Fullträff


Hes

Känner mig lite otillräcklig till min fantastiske, mycket pratsamma far, då jag låter som en bil på tomgång så fort jag öppnar munnen.

Jaha...

Hej! Idag startade dagen med ett besök på Cabinet Médical. Det visade sig att jag har "la grippe", influensa alltså. Tydligen epidemi här i Val d'Isère. Därefter gick vi till la pharmacie, och fick ut C-vitamin, Tussidane och Ibuprofène. Vi fick även recept på paracetamol, vilket vi inte tog ut för att vi hade med oss redan, och anitbiotika ifall det skulle bli värre. Minns inte senast jag tog så här mycket medicin.

Sjuk

Hej alla godingar. Jag har åkt på en ev. influensa/hård förkylning. Min hals bränner när jag andas, slemhosta, feberfrossa. Jag känner mig som ett vandrande blåmärke och det sticker överallt. Fan också. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon, annars har jag förlorat två underbara skiddagar. Inser ni hur jobbigt det är att gå och lägga sig klockan 13 när solen skiner starkt på ett snötäckt berg utanför?

Pusss.


Salut tout le monde

Idag sken solen hela dagen och vi åkte upp mot Tignes. Där kan man ta "funicularie" som är ett tåg som går upp mot den högsta skidtoppen - Grand Motte. Pisten Génepy är underbar så vi har åkt den flera gånger och solat på bergstoppen. Nu har jag precis kommit hem från att ha myst runt på en liten marknad i byn. Fantastiska ostar och korvar, mössor och nougater säljs till de som vill köpa. Har fått träna min franska, vilket är kul.

Nu ska jag ta en dusch innan vi går ner till middagen. Det väntas fisk och pannacotta, har vi hört.

Pusss!

Färgerna här är fantastiska, den här bilden är Inte redigerad, och tagen med en liten digitalkamera utan effekter.

 


Bonjour France!

Hallå folket! Nu är jag i Val d'Isère. Jag och pappa har åkt underbara skidbackar hela dagen, avnjutit varm choklad i snöoväder, vin chauds i den mysiga hotellbaren och ätit trerättersmiddag som får magen att sprängas. I starten var det fint med sol och blå himmel, men mot slutet väldigt dålig sikt och snöoväder. Som det kan gå. Det snöar fortfarande. Som det ser ut här har det nog gjort det ett tag. Undanskottad snö mäter ca 2-3meter längs vägarna. Imorgon lovas det dock fint väder hela dagen, och vad är en bättre skiddag än solsken efter snöfall?

Internet här är uselt, så skulle inte hoppas för mycket på kvantitet bland mina uppdateringar!

 

 


Adieu Suéde

Nu bär det snart av till la France. Bisous

SOLSKEN

Hej på er där ute. Idag sken solen och det var underbart varmt mot ansiktet. Gick en promenad i stan efter gitarrlektionen. Njöt till fullo. Jag älskar dagar som dessa.

 

Nu kallar mamma på mat. See you


Tack mamma!

Mamma gav mig nyss ett halsband jag har velat ha ett tag, "för att jag tycker om att ge dig saker".

Tack mamma, du är bäst. (Av miljontals anledningar, inte för att du ger mig halsband) Puss.


Lite kaos

Åhåhåhåhåh, vill ha mitt fysikprovsresultat. NU. Inte om några jävla veckor.

Jag har lov. JIIPPIII. På lördag åker jag. WWWWIIIIIEII. Taggar skidåkning, sol, vita snötäcken, afterski... Snygga kläder. Ska ha med mina campbell-lookies. Har packat väskan och längtar sjukt mycket just nu.

AÅGHSAFDFHFASAGHGH FUCKING JÄVLA FYSIK. WHY YOU NO MAKE ME FEEL LIKE I KNOW YOU.

 

Ja pappa, jag är schizofren, I CAN see that.

 

(Okej. Jag har lugnat ner mig nu. Jag kan välja att skriva om detta. Med lite fina meningar, ord och korrekt skrivet. Men jag väljer att låta det stå. Så bjuder jag på en inblick i mitt huvud. Varsågod)

 


GG

Jag älskar Chuck & Blair. Why oh why. Serena kan ta sig någonstans.


Kirurger får aldrig credit...


Destroy everything you touch

Är stolt över mig själv. Har både varit duktig och pluggat franska och fysik i några timmar + tittat på gossip girl. Nu ska jag mysa med en kopp te innan jag går och lägger mig för en natts prov-sleep. Typ beautysleep, fast för hjärnan.

 

Ladytron – Destroy Everything You Touch

 


Water-Colours


Tjosvejs

Hej allihopa! I veckan har jag haft fullt upp med något som kallas fysik och livet, vilket kan förklara min frånvaro här på bloggen. Tror jag har varit inne på facebook sammanlagt 5 minuter den här veckan, vilket också säger en del.

Imorgon är provet, så ni får tillbaka mig ett tag då. Fast förstås inte alltför länge - på lördag åker jag till Val D'isère och åker skidor. Åh, jag längtar. Av erfarenhet är inte internet där särskilt snabbt, men något enstaka inlägg kan jag lova.

Just nu suktar jag efter chipsen i köksskåpet under brödrosten. Håkan Hellström försöker hålla mig ifrån den, chipsen kommer nog segra.  Efter en galet jämn fight. Ikväll.

 

 

 

 


GOFUCKINGNUTS

Source: gofuckingnuts


Have you missed me?

Godeftermiddag snyggingar!

Imorse åkte jag iväg på loppis och shoppade mig bl.a en snygg ring. När jag kommer hem ligger ett mjukt täcke av kramsnö på marken och jag är lycklig. I helgen har jag inte haft särskilt stor tillgång på internet - min bror höll i ett LAN för sina vänner och vi har inte bredband = familjen banished från internet.

 


Till er med risigt, torrt och slitet hår som jag

Mamma vägrade av någon märklig anledning spadag. Så jag körde på själv. Är finrakad på benen, insmord över hela kroppen och håret har fått sig en dunderkur.

Hårinpackningen gjorde jag själv:

1 äggula

4 msk youghurt

1 msk olivolja

1 tsk honung

och vispa ihop till en jämn smet innan du masserar in i hela håret och låter verka i 20-30 minuter innan du sköljer ur. Jag schamponerade även snabbt efteråt, även om det inte stod i anvisningen jag fann på nätet. Fungerar väldigt bra - mitt hår är silkeslent och glänser nog t.o.m litegrann! Vad jag inte var beredd på var hur mycket hår jag tappade - vet inte om det har med inpackningen å göra, men kanske bra att säga ändå? Ungefär så mycket som när man rensar hårborsten skulle jag tro!

 

 


Pyjamas mys

Hej på er mina kära! Har ännu inte gjort något speciellt idag - dräller bara runt i min pyjamas med kaffe i hand och spelar gitarr. Funderar på att övertala mamsen till en SPAdag. Har nämligen hittat tips till hårinpackningar och ansiktsmasker, och så fick vi lära oss riktigt massage på skolidrotten... Ifall de funkar kan jag ju lägga ut dem här!

 

Puss finisar, och njut av er lördag!

Enligt en tumblr 80-talets framtidsbild av feminismen. Jag längtar tills den dag det blir sant. Vore ett kul partytrick.


Fri helg

Hej hopp! Just nu sitter jag och äter lakritschoklad (världsgott, säg inte annat) och myser med Alejandro.

I helgen har jag ingenting planerat, förutom en del studier förstås - that's what physics are for, right? Festplanerna ställdes tyvärr in!

Antagligen får jag lite extra tid att spendera för bloggens skull - så ni kan säkert vänta er lite mer intressanta inlägg i helgen!

Puss!

 


Så sant

Hittade denna fina bild på en tumblr någonstans för ett tag sedan. Tycker det är så jävla sant! Varför blir vi förolämpade av ord som "fitta" och "kuk"?


Vill ha, me want, vill ha. NU


Godmorgon

Kom på för en kvart sen att jag hade glömt att förbereda mig inför en debatt i engelskan. Ragear nu och refreshar engelsk politik för att kunna argumentera...

Vill ha:

Hittade en sida www.alleyesonme.se som säljer snygga smycken. Allt från fina ear cuffs med fjädrar (sommarmaterial till max?) till enkla halsringar som ovan. Är inne på enkla smycken som ovan nu till våren. Blir fräscht till glada färger. Tänker även lite högtravande ringar och halsband som ser lite "lyxiga" ut.


Mon coeur ne bat plus


humhum

Tror jag har spelat första versen på "Lions roar" sjuhundratusen gånger nu. Vill veta hur jag spelar refrängen, men träffar inte Bobby förrän på fredag..

Beautiful woman

Source: www.lovesmisery.tumblr.com


Metallic lila

Gjorde världens enklaste ring av liten lila ståltråd. Är rätt nöjd.


Jag längtar efter sommar


Facebook

 

 

http://ruimartinsartwork.tumblr.com/


.



En tjej går in i en bar

Good morning.

Vill ni veta vad jag åt till frukost imorse? Nej, visste väl det..

Igår såg jag en lite halvgullig halvmärklig film "A girl walks into a bar" hette den. Se den.

 

 


John

Tittar på äkta människor och försöker lära mig "Lion's roar" på gitarr. Snart ska jag äta kakan jag har bakat. Mums.


LUNAR


.

Fucking hate it when mums don't understand the importance of cakes.

Konsert

Kom nyligen hem från att ha sett First Aid Kit på Mejeriet. De var helt fantastiska. Tjejerna har verkligen talang. Och trevliga var de också.

 

 


Starry sky

I'm starstruck. Like Lady Gaga Starstruck


First aid kit och morgonbussar

Hallå där. Myser till det vid datorn innan jag ska springa ut till bussen. Klockan 7.02 går den.

Idag taggar jag för First Aid Kit på Mejeriet - har köpt hjärtformade, lysande glasögon, och ska i eftermiddag investera i en engångskamera. Ska även raka mina ben i ära till kvällens festligheter.

 

 


Amazing time lapse video

The Mountain from TSO Photography on Vimeo.


Random fact

Värst vad alla fotograferar te- och kaffekoppar nuförtiden.

Dagens människor tror inte att jorden är rund

"Living at a large lake in Europe I have known for quite some time that the round earth, earth being a ball claims are nonsense" - 7 januari 2012.

Från forumet på www.theflatearthsociety.org

 


I'M THINKING, SINKING? OR FLOATING?


NEVER LOOK BACK, JUST,


blir så trött

Det är något fel på min blogg. Sidan kan inte visas? Så sitter här och skriver för mig själv, antar jag.

Snöleopard och turkos=fin mix


Oplanerad utläggning

Hej kära sångfåglar. Jag har tappat bort min datorladdare, och idag fick jag reda på att den kostar 250-500 kr att köpa. KUL.

ON THE TRAIN


RSS 2.0