Hoppsi

Haha, igår gick jag upp till TV:n för att sepå svenska hollywoodfruar. Hmm..
Gick väl inte så bra, norska hollywoodfruar var på, svenskarnas program var slut! Det missade jag totalt :P !
Satte mig i soffan och tänkte: VA? Har dem bytats ut?!
Mamma ser antagligen min konfunderande min och säger: Svenska hoolywoodfruar är slut, det här är de norska :)

Så går det när man inte har koll... haha

Hejus bloggus

Ojojoj, bloggpaus på mer än en vecka, utan att förvarna. Icke bra!

I allafall så har jag varit väldigt upptagen - hade praktikvecka på en gård så när man kom hem slängde man sig bara framför plåtburken och tittade på gamla repriser, annat orkade man inte med. Har haft en underbar vecka och fått testa på allt möjligt - från att laga staket till att fodra djuren till att ge järninjektioner till kultingarna till att lära sig alla möjliga småord på polska... Det är bara att fråga om ni vill veta mer om något in Particular ;)
I love it.

I lördags började dagen med loppis, där shoppade man med Saga och bestämde träff för karnevalen som vi var jättesugna på att kika in på. På karnevalen gick man runt i området, tittade in i tälten och njöt av folkglädjen - mysigt! :)

Nu är det dags för att kika på de sista 30 minuterna av svenska hollywoodfruar, och kanske kan man locka mamma till lite mysig ryggklining, vem vet?

Puss!


Peacock me

Var i stan med mamma idag, vi letade efter avslutningsklänning. Hittade en jättesöt med påfågelmönster, och dessutom hittade jag ett par örhängen med påfågelfjädrar - ett av mina förra älsklingar försvann ju - så det blev en lyckad shoppingtur, trots att både jag och mamma var helt slut när vi kom hem. Jag har märkt det på sistone, att jag verkligen inte är en shoppingmänniska. Jag kan älska att shoppa när jag är på humör - den där stadskänslan är rätt härlig - men innerst inne är jag nog en lantis som tycker bäst om att klättra i träd och spela gitarr under månen, hehe...
Men som sagt - efter att ha gått i ungefär hundra affärer och benen på både mig och mamma var ton tunga så hittade vi en klänning, och den är så himla perfekt eftersom jag älskar påfåglar och har det lite som mitt "signum" sedan jag målade en tavla med påfåglar i ett av skolans bildprojekt :) Jag tycker att de är så himla häftiga, inte bara pga. dess tjusiga fjädrar utan också pga. deras sätt sätt att vara.


Det här är bilden som jag målade, gjord i akvarell för ungefär ett år sedan. Ser nu när jag tittar tillbaka att träden "lutar" bakåt eftersom jag inte målat grönt över grenarna i trädet mot åskådaren.


Danskväll

Woho!
Igår var det full fart på Parken, golvet svängde till dansbandsmusik blandat med vanlig DJ och sedan blev det  buggtävling. Nellie och Jakob vann, och det förtjänade dem - ni var jätteduktiga!
Men usch vad kul det var! Jag ser mig själv som en rätt blandad människa - lugn, energiknäpp, lugn, knäpp, galen, allvarlig... Det går lite upp och ner, men när hög musik med tydlig takt sätts igång så är det som att trycka på en energizerknapp hos mig, haha! Jag dansar hela kvällen med endast luft/nedkylnings paus :p

Är just nu väldigt hypad på dans, sjukt inspirerad efter att ha sett de tävlande igår, åååh jag SKA jag ska jag ska jag ska gå en danskurser i sommar (om jag hittar nåt kul då:P ) för jag vill lära mig! För åååhh tänk så kul det hade varit att kunna dansa någon av de lite mer traditionella danserna! Typ Bugg, Salsa, Tango, Chacha...
Fredagen förra veckan

Hej tjo Mjello Tjena tjosan Hey hejsan

I fredags förra veckan var det dags för överasskningsfest - till Elina som nyss fyllde år! :)
Det ända hon visste var att hon skulle bli hämtad vid halv sju och att hon inte skulle komma hem förrän på lördagen...

Direkt efter skolan stack vi därför (Ellinor, Emma, Jag, Anna) och fixade allt som behövdes till festen :D

Sedan bar det av till Ellinor där vi gjorde tårtan och fixade lite annat för att sedan fortsätta till Annas sommarstuga. Där dekorerade vi stugan med ballonger, girlanger, konfetti, marshaller.... Sedan åkte Anna iväg och hämtade en Elina som var tvungen att bära ögonbindel, hehe!
Sedan hade vi bara himlans roligt hela kvällen, Galet roligt faktiskt ;)
Blir dock inga bilder från själva festen (bara några småtråkiga på tårtan och när vi dekorerar) då min kamera har svårt att fokusera på rörliga objekt och några sådana fanns inte när festen var igång... Haha ;) 
Tack för en awesome helg töser!


och hejhej, jo jag vet att jag är sen i mitt bloggande, but who cares?


Livspåminnelse

Jaha.. Här har det inte blivit mycket inlägg. Det kan förklaras med läxor och att man helt inte orkat frambringa den energi som krävs för att hitta på ett kul inlägg. För inte är det kul att läsa såna här inlägg varje dag, nej det vet jag, så då föredrar jag hellre en tyst blogg som säger litet men intressant än en pladdrig blogg som är fullkomligt ointressant...
Men här är iaf en liten påminnelse om att jag lever, Tjoho!Jag tyckte om hur jag fick till ljuset i bilden när jag redigerade, håller ni med?

Djurmyyys


Jag fick katten och hunden att mysa tillsammans, woho :)


RSS 2.0