Juldagen

Igår kom farmor på besök för att fira julafton med oss. Det blev mycket fina paket och många glada miner!
Idag åkte vi iväg till amma o afí för att fira juldagen med sparrissoppa, stuvning och, för mig, rökt lax istället för lammfiol. Mycket gott!
Tomten kom på besök och med sig hade han ett par fina sidenhandskar som går upp till armbågarna och ett fabulöst silversmycke i form av en orm. I LIKE!


Precis så här ser ormen ut, fast med vita stenar i ögonen :)


 

GOD JUL!!

Julafton är här! Julen är glädjens och kärlekens högtid, så ta vara på den!
Idag ska ni ut i snön och rulla er vita, krama alla nära och kära, stirra suktande mot julgransfoten, titta på nostalgikalle, äta god mat och helt enkelt njuta av julstämningen!

God Jul!

 

A(du är)ztek(are)

Hittade den här underbara bilden på datorn. Det är en avbildning av en aztek/aztec. Übersnyggt enligt min mening! Eller är det bara jag som får underbar flytande inspiration i hela kroppen av att titta på denna bild? :D


Btw. Det är 42 minuter till julafton...


(Rubrikinspiration.. :  hehehe)


DET ÄR JULAFTON...

... om exakt 49 minuter!
Det är glädje med ett annat ord! Jag håller koll på klockan!!

HEJA SKÅNETRAFIKEN

Är det bara jag som är pissetrött på alla som klagar än hit än dit på Skånetrafiken?
Jag tycker att de är hjältar som faktiskt kör överhuvudtaget i detta busväder!
Visst är de sena, men det är ju inte direkt så att de kan ringa ett samtal så där: " Hejhej du stora vädergud, Skånetrafiken här! Jo, asså... nu är det så att vi inte kan köra pga. den där snön som du har satt igång, du vet? Du kanske kan fixa det? Eller? Jaja, tack så mycket!"

!

Lillejulafton

Vilket jädrans väder det har varit idag! Planer för idag skrotades direkt, jag vill iaf vara säkert hemma på julafton! dvs. inte övernatta på någon bibliotekstoa för att bussarna slutar gå eller liknande...
Så idag har jag bara legat i min säng och gosat ner mig med tredje delen av Harry Potter. Har säkert läst halva boken idag.... heheh... Inte helt fel alltså!

Men jag har även varit lite vettig och packat in de sista julklapparna. Imorgon smäller det!

:D:D:D

Nedräkning till Kambodja:
4 dagar kvar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


JULLOV!!!!

ÅH GOSH VAD SKÖNT!
Äntligen lite ledigt, for once... Jag är inte den som hatar skolan, tvärtom, men en pluggnörd blir också stressad och trött ibland ska ni veta.

Tyvärr har vår mattelärare gett oss läxa på några mattesidor... och vår naturkunskapslärare uppmanar oss att spendera näsorna vid ett uppdrag som ska vara klart i slutet av Januari. Men vet ni? Jag är ansvarsfull i skolan - men jag tänker faktiskt ta ledigt det här lovet! Mattesidorna får väl gå an, men jag tänker inte sitta hela julen och plugga energi, oroa mig för kemiprovsresultatet eller att naturvetenskapskursen slutar i januari. Istället ska jag njuta av en underbar jul, kalle anka och den vita snön ute; men även av sol, kultur och en jävla massa upplevelser i Kambodja - och stänga av den där skolgångsautomatik-knappen!
SÅ DET SÅ!


Life is good

Åh vilken härlig dag jag har haft!
Sova till tio, chokladflingor till frukost, nybakta hålkakor till lunch och Harry Potter som kompanjon hela dagen. (Har börjat läsa böckerna igen, tänker för första gången ta mig igenom allihop!)
Vi hade Pizza till middag och jag fick tillochmed en timmes träning på löpbandet till några Cougars-avsnitt.
Jag steg nyss ur ett dunderhärligt bubbelbad där jag spenderat den senaste timmen, så nu luktar jag svartvinbär och har den där härligt friska tungheten i håret som man får efter en riktigt grundlig hårinpackning. Ikväll ska man ut och festa med härligt folk, så nu fattas bara Rasmus för att dagen ska vara fullkomlig!


Liselotte Watkins - en av mina absoluta favorit-tecknare. Hennes konst är så inspirerande!

RSS 2.0